ŞEKERSPOR'DAN SON NOKTA

15.01.2015 23:16:11

Üçüncü lig temsilcimiz dün yaptığı idmanlar ile kampı bitirdi ve üç günlük izne çıktı. Yeşil-Beyazlılar`da topbaşı 19 Ocak`ta Kayseri`de

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kayseri Şekerspor, 13 gündür Antalya`da sürdürdüğü kamp çalışmalarına dün son noktayı koydu.

   Ligin ilk yarısında bekleneni veremeyen ve son sıraya demir atan Kayseri Şekerspor`un 2 Ocak`ta başlayan kampı dün yapılan son antrenman ile bitti. Antalya Grand Lara Park Otel`de yapılan kamp boyunca verimli bir çalışma dönemi geçiren Yeşil-Beyazlı takım kampın sona ermesinden sonra oyuncularına 3 gün izin verdi. Kayseri Şekerspor, ikinci yarı çalışmaları için 19 Ocak Pazartesi günü Köksal Demirok Tesisleri`nde toplanarak antrenmanlarına kaldığı yerden devam edecek.

   Kayseri Şekerspor Teknik Direktörü Sebahattin Tekin, kampın son derece verimli geçtiğini söyledi. Tekin, ``Aramıza 10 yeni oyuncu katıldı. Kampta bu oyuncuların takıma uyum sağladığını görmek bizim için sevindirici oldu. Öncelikli hedefimiz alt sıralardan kurtulmak olacak`` dedi. Öte yandan, Yeşil-Beyazlı takımın bir forvet oyuncusu daha alarak transferi noktalayacağı öğrenildi.

(Erhan KAN